Ανακοίνωση για Πρωτοετείς Φοιτητές

Ανακοίνωση για Πρωτοετείς Φοιτητές

Last Updated on 02/09/2019 by Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και εύχεται καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας (προθεσμίες, δικαιολογητικά) αναμένεται να περιέχονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου η οποία θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο του Υπουργείου (https://www.minedu.gov.gr/).

 

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου του Υπουργείου θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του Τμήματος (https://dmc.ionio.gr/) τα δικαιολογητικά τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών του Ιδρύματος (ηλεκτρονικές υπηρεσίες κλπ).

 

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να αιτηθούν κάρτα σίτισης προκειμένου να λαμβάνουν δωρεάν γεύματα στη Φοιτητική Λέσχη του Πανεπιστημίου. Οι σχετικές λεπτομέρειες για τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του Τμήματος.

 

Στέγαση δεν παρέχεται στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Κατά συνέπεια, οι πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα τις ανάλογες διευθετήσεις για την εξεύρεση στέγης.

 

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2019 – 2020 θα ξεκινήσουν την 01/10/2019. Το πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος προκειμένου να ενημερώνονται εγκαίρως για τα θέματα που αφορούν τη φοίτησή τους.