Ομιλία για τη δημιουργία Startups στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου φιλοξένησε την Παρασκευή 29/1/2021 έναν ακόμη εξαιρετικό ομιλητή. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, Serial Entrepreneur - Investor. Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν: "Πως να ξεκινήσεις μια επιχείρηση σήμερα, χωρίς χρήματα." Μετά

Start

29/01/2021 - 6:00 pm

End

29/01/2021 - 8:00 pm

Categories

Δράσεις

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου φιλοξένησε την Παρασκευή 29/1/2021 έναν ακόμη εξαιρετικό ομιλητή.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, Serial Entrepreneur – Investor.

Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν: “Πως να ξεκινήσεις μια επιχείρηση σήμερα, χωρίς χρήματα.”

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ευστρατιάδη για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την εξαιρετική παρουσίαση του και τις χρήσιμες συμβουλές προς στους φοιτητές μας.

Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» και ήταν η προ-τελευταία ομιλία στο πρόγραμμα προσκεκλημένων ομιλιών του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Γιώργος Ευστρατιάδης είναι serial entrepreneur και investor. Είναι απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου και δημιούργησε την πρώτη του εταιρία σε ηλικία 21 ετών. Από τότε έχει εμπλακεί με δεκάδες startups σαν co-founder, advisor ή investor. Αυτή την στιγμή είναι συνιδρυτής και CEO σε δύο εταιρίες με αντικείμενα το online asset protection & monitoring, και startup advising, scaling & investing.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support