Ομιλία για το Ηλεκτρονικό εμπόριο στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ομιλία για το Ηλεκτρονικό εμπόριο στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Start

End

Categories

Δράσεις

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη ομιλία από προσκεκλημένη ομιλήτρια στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «Μάρκετινγκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek Ecommerce Association – GR.EC.A.) με θέμα: “Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε αριθμούς: Η επίδραση του COVID-19”.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Φραϊδάκη για την ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική παρουσίαση των σημαντικών ερευνών του ELTRUN και της GR.EC.A. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα και βοήθησαν τους φοιτητές μας να καταλάβουν τη σημασία και την εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Προγραμματίζονται και άλλες ενδιαφέρουσες ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών κατά τη διάρκεια τους εξαμήνου.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Η Κατερίνα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κύρια ερευνήτρια (senior researcher) και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN. Έχει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE). Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών και των χρηστών social media, καθώς και για την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για την Κοινωνική Δικτύωση και το Ηλετρονικό Εμπόριο. Επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιασθεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GRECA (Greek e-Commerce Association).

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support