Ομιλία για Tourism Digital Marketing στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ομιλία για Tourism Digital Marketing στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές

Start

04/12/2020 - 6:00 pm

End

 

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία από προσκεκλημένο ομιλητή στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στα πλαίσια του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Κύρος Ασφής Chief Digital Marketing Strategist της εταιρείας Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing με θέμα: “Διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου digital marketing stategy για λογαριασμό ενός ξενοδοχείου”.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος. Στον προγραμματισμό του Μεταπτυχιακού προγράμματος υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις προσκεκλημένων ομιλητών, τόσο από το χώρο της αγοράς αλλά και Ακαδημαϊκών. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε οι φοιτητές μας να γνωρίσουν τόσο το State of the Art σε ότι αφορά τα Νέα Μέσα Επικοινωνίας και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις συνθήκες της αγοράς μέσα από πραγματικά Case studies.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ασφή για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική παρουσίαση.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Κύρος Ασφής είναι ένας από τους πρώτους επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά των ψηφιακών υπηρεσιών. Στην 20ετή και πλέον επαγγελματική του σταδιοδρομία συνεργάστηκε με διάφορες εταιρίες όπως Antenna Group of Companies, Hellas On Line και άλλες. Είναι ιδιοκτήτης της Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών αποκλειστικά σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Από το 2017 μέχρι και σήμερα βραβεύεται στα Tourism Awards στην κατηγορία Customer acquisition / Customer retention & motivation strategy για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων για λογαριασμό πελάτη τους. Την αγάπη άλλα και τις πολύτιμες γνώσεις του σχετικά με το digital marketing φροντίζει να μοιράζεται απλόχερα μέσω της τακτικής του αρθρογραφίας καθώς και παραδίδοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανέργους άλλα και μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτό.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support