Πανάς Γεράσιμος

Πανάς Γεράσιμος

Ε.ΔΙ.Π.

Μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού

Ώρες υποδοχής φοιτητών
Πέμπτη 09.00-11.00

E-mail: gpanas75@gmail.com Τηλ.: +302671026505

Γεννήθηκε το 1975 στην Θεσσαλονίκη. Ο Γεράσιμος Πανάς είναι πτυχιούχος BA(honours) in Business Studies του University of Wolverhampton(1997). Επίσης έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (PgDip) στο «Διεθνές Μάρκετινγκ»(1999) και Μάστερ (MSc) ειδίκευσης στο «Διεθνές Μάρκετινγκ – International Marketing»(2005) με κατεύθυνση στις «Διεθνείς Επικοινωνίες του Μάρκετινγκ – International Marketing Communications» από το London South Bank University. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Οι περιοχές επιστημονικού και ερευνητικού του ενδιαφέροντος είναι η επικοινωνιακή προώθηση του Τουρισμού και ειδικότερα του Ιατρικου Τουρισμού (Medical Tourism), η δημιουργία νέων προϊόντων (New Product Development, το μάρκετινγκ νέων προϊόντων (Marketing New Products), η επικοινωνιακή στήριξη νέων προϊόντων σε νέες αγορές (Marketing Communications in New Markets) και η προώθηση και στήριξή τους στην αγορά με κύριο εργαλείο τις επικοινωνίες του μάρκετινγκ (Integrated Marketing Communications) και τις Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations).

Σχετικά με την εργασιακή του εμπειρία, αυτή την χρονική στιγμή, είναι ΕΔΙΠ. ειδικότητας Διοίκησης Επιχειρήσεων στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (πρώην Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από το 2007. Διδάσκει από το 2005 στο ΤΕΙ Ιονίων στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καθώς και έχει διδάξει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος τμήματος καταθέσεων και χορηγήσεων ιδιωτών στα καταστήματα Κηφισιάς και Αργοστολίου της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα ασχολείται πολλά χρόνια με τον Τουρισμό και έχει εργαστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος σε Ξενοδοχειακές Μονάδες.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια με κριτές και δημοσιευμένα πρακτικά καθώς και σε Επιστημονικές Ημερίδες.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support