Πετράκης Κώστας

Πετράκης Κώστας

ΛΕκτορας ΕφαρμογΩν

Γνωστικό Αντικείμενο: Κοινωνιολόγος με Εξειδίκευση στην Επικοινωνία και Πολιτισμό

Ώρες υποδοχής φοιτητών/τριών
Παρασκευή 11.00-13.00

E-mail: petrakis@ionio.gr Τηλ.: +30 2671024641

O Κώστας Αντ. Πετράκης είναι διδάκτωρ του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ (σήμερα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού) του Παντείου Πανεπιστημίου. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με τον ευρύτερο χώρο τόσο της θεωρίας της επικοινωνίας, όσο και της εφαρμοσμένης επικοινωνίας.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και από το 2005 κυκλοφορεί το βιβλίο του “Το ανατρεπτικό γέλιο” από τις εκδόσεις Ατραπός.

Έχει εργασθεί, ως κειμενογράφος και σύμβουλος εφαρμοσμένης επικοινωνίας, επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει διευθυντής δημιουργικού σε εκδοτική-διαφημιστική εταιρεία και διατηρούσε επί 5 χρόνια γραφείο επικοινωνίας στην Αθήνα.

Έχει διδάξει, πλην της πρωτοβάθμιας, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων του ΤΕΙ Αθήνας, ΤΕΙ Πάτρας και από τον Οκτώβριο του 2007 διδάσκει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support