en

Ενημέρωση

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: Προκήρυξη μίας θέσης Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) με αντικείμενο «Παροχή εφαρμοσμένου έργου Μουσειολογίας – Μουσειογραφίας για τις ανάγκες των θεσμοθετημένων εργαστηρίων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας»

ShareThis
Δημοσίευση: 22-09-2023 16:21 | Προβολές: 817
Έναρξη: 22-09-2023 |Λήξη: 21-10-2023
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 974.82 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει μια (1) θέση Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.), κατηγορίας Τ.Ε., εισαγωγικής βαθμίδας Δ΄, με γνωστικό αντικείμενο «Παροχή εφαρμοσμένου έργου Μουσειολογίας – Μουσειογραφίας για τις ανάγκες των θεσμοθετημένων εργαστηρίων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το γνωστικό αντικείμενο «Μουσειολογία – Μουσειογραφία» είναι σύνθετο και εστιάζει στο πεδίο της Πολιτισμικής θεωρίας και στην επιστήμη της Μουσειολογίας. Ειδικότερα, το εν λόγω αντικείμενο απαιτεί βαθιά γνώση των βασικών εννοιών της πολιτισμικής ανάλυσης και των διαφόρων πολιτισμικών φαινομένων. Με βάση το αντικείμενο και τα μαθήματα που διδάσκονται στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε θέματα που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά, τις μουσειακές συλλογές και την κουλτούρα. Επιπρόσθετα, τα θέματα της πολιτιστικής κληρονομιάς, των μουσειακών συλλογών και της κουλτούρας άπτονται του ερευνητικού ενδιαφέροντος των θεσμοθετημένων εργαστηρίων του Τμήματος όπως, ενδεικτικά, του Εργαστηρίου Μελέτης Απόδημου Επτανησιακού Πολιτισμού.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο της Προκήρυξης αυτής, αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία, για την κρίση, στοιχεία και νόμιμα δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Τέρμα Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση, Αργοστόλι, Τ.Κ. 28100, Κεφαλονιά, πληροφορίες: Αθ. Γιωβανίτσα, τηλ. 2671027311, e-mail: secdmc@ionio.gr).

Ο Πρύτανης 
Ανδρέας Φλώρος


Επιστροφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1
Κεφαλονιά, Αργοστόλι
ΤΚ 28100
26710 27311
secdmc@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας