en

Ενημέρωση

Διεξαγωγή Σεμιναρίου: «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών»

ShareThis
Δημοσίευση: 07-11-2023 09:24 | Προβολές: 1040
image

Την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:00-18:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας) και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:30-12:00 στην αίθουσα ΑΔ3 (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων  και Επικοινωνίας) αλλά και στις 15:00-17:00 (διαδραστικό σεμινάριο - η αίθουσα θα ανακοινωθεί) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για του φοιτητές/τριες των Τμημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο: «Ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ του ΕΠ ΕΔΒΜ166 με τίτλο «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευση και δια βίου μάθηση:  “Υποστήριξη δράσεων στήριξης και επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ωρίμανσης για την αξιοποίηση της Ερευνητικής δραστηριότητας και των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο” από Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικοί Πόροι».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε κτιριακές δομές του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά. Το σεμινάριο θα προσφερθεί από τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Έργου Επίκ. Καθηγητή κ. Ναούμ Μυλωνά και την Εξωτερική Συνεργάτη του Έργου την Υποψ. Διδακτόρισσα κα Μαρία Σαββινοπούλου.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης κατά το πέρας του σεμιναρίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες να δηλώσουν συμμετοχή στον  σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1pJOi-H31IRT14etFPY0V8mShYEqqMoZKeU6HPECfMs8/edit.


Επιστροφή
<< <
Νοέμβριος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1
Κεφαλονιά, Αργοστόλι
ΤΚ 28100
26710 27311
secdmc@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας