en

Ενημέρωση

Ομιλία για Performance Marketing στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος

ShareThis
Δημοσίευση: 11-01-2024 12:38 | Προβολές: 530
image

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία από προσκεκλημένο ομιλητή στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Στάθης Φιλιππάτος, Digital Strategy Lead - Sr. Accelerated Growth Consultant, UKI at Google με θέμα: “How to build a money printing machine with Google (Performance Marketing, Full Funnel Strategy, A.I powered solutions)”.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος. Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού προγράμματος πραγματοποιούνται τακτικά ομιλίες προσκεκλημένων ομιλητών, από το χώρο της αγοράς αλλά και Ακαδημαϊκών. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε οι φοιτητές μας να γνωρίσουν τόσο το State of the Art σε ό,τι αφορά τα Νέα Μέσα Επικοινωνίας και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις συνθήκες της αγοράς μέσα από πραγματικά Case studies.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Φιλιππάτο για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας και την εξαιρετική παρουσίαση.


Επιστροφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1
Κεφαλονιά, Αργοστόλι
ΤΚ 28100
26710 27311
secdmc@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας