en

Ενημέρωση

Ορκωμοσία Διπλωματούχων & Αποφοίτων - Δεκέμβριος 2023

ShareThis
Δημοσίευση: 11-12-2023 09:47 | Προβολές: 969
image

Στο κατάμεστο από προσκεκλημένους αμφιθέατρο «Γ. Αρσένης» του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 οι τελετές ορκωμοσίας των διπλωματούχων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ” και των αποφοίτων του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Χαιρετισμό εκφώνησαν ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Αντρέας Φλώρος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητής κ. Σπύρος Πολυκαλάς. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Σωτήρης Κουρής ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νικόλαος Βαλλιανάτος και ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ. Αλέξανδρος Παρίσης.

Κατά την διάρκεια των ορκωμοσιών απονεμήθηκαν: τα βραβεία αριστείας σε δύο φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (κα. Θάλεια Θωμάτου και κα. Ευανθία Μαπντίκη), η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης” στην αριστούχα φοιτήτρια του Τμήματος κα. Σταυριανή Καλαμπούρη καθώς και το βραβείο της πρωτεύουσας φοιτήτριας του Τμήματος στην κα. Ευγενία Δασκαλάκη.

Το απόγευμα ακολούθησε ομιλία προς τους αποφοίτους και διπλωματούχους του Τμήματος από τον Καθηγητή-Ακαδημαϊκό κ. Αναστάσιο Γερμενή με θέμα: «Ας είμαστε ρεαλιστές, ας απαιτήσουμε το αδύνατο!».



Επιστροφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1
Κεφαλονιά, Αργοστόλι
ΤΚ 28100
26710 27311
secdmc@ionio.gr

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας