Σεμινάριο: Μάρκετινγκ και Τουρισμός στην εποχή του 5G

Σεμινάριο: Μάρκετινγκ και Τουρισμός στην εποχή του 5G

Last Updated on 22/04/2021 by Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο “Μάρκετινγκ και Τουρισμός στην εποχή του 5G” στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ”, το οποίο οργανώνεται από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι του Τμήματος στο Youtube. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις πολύ ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ομιλίες τους, οι οποίες αφορούσαν μεταξύ άλλων: την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G στην Ελλάδα, τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε διάφορους τομείς της οικονομίας με την ανάπτυξη εφαρμογών οι οποίες βασίζονται στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things), τις επιπτώσεις της πανδημίας στην τουριστική βιομηχανία και τις προοπτικές ανάκαμψης αυτής, καθώς επίσης και τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο μάρκετινγκ από την μεγάλη διείσδυση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Οι ομιλητές του Webinar ήταν οι:

  • Δρ. Μηνάς Καρατζόγλου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)
  • Περικλής Χατζημίσιος, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
  • Δημήτριος Μπούχαλης, Καθηγητής, Bournemouth University Business School
  • Δημοσθένης Μπρούσαλης, Brand Strategist, Σύμβουλος Βranding και επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής DASC Branding

Τους ευχαριστούμε όλους για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες τους.

Το βίντεο του Σεμιναρίου είναι διαθέσιμο από το το κανάλι του τμήματος στο Youtube στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=hcLtBellTmo