Φιλανθρωπικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης Φοιτητών/τριών Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Στήριξε και εσύ το Ίδρυμα «ΣΩΤΗΡ»  Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Κυριακή, 1-12-2019 Ώρα 18:00 Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης  Με χαρά και υπερηφάνεια για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.) και τη στήριξη

Start

01/12/2019 - 6:00 pm

End

01/12/2019 - 8:00 pm

Address

Κλειστό Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης   View map

Στήριξε και εσύ το Ίδρυμα «ΣΩΤΗΡ» 

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Κυριακή, 1-12-2019 Ώρα 18:00 Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης 

Με χαρά και υπερηφάνεια για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.) και τη στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ, σας καλεί στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης, την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00-20:00. 

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος «ΣΩΤΗΡ». Προς τούτο, η συμμετοχή σας, έναντι του συμβολικού τιμήματος του ενός ευρώ, θα δώσει χαρά σε όλους μας. 

Ο μικρός μας αγώνας χρειάζεται την υποστήριξη όλων: γονέων, παιδιών, μαθητών, εργαζομένων και φυσικά των τοπικών φορέων. 

Αξία λαχνού-Είσοδος: Από 1€ 

Αγορά λαχνών: Στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα

ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Tags:   Φοιτητές

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support