Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας - 2020

Την Πέμπτη 17-12-2020 πραγματοποιήθηκε με χρήση πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και απονεμήθηκε η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης”. Στην εκδήλωση εκφώνησαν χαιρετισμό η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Χριστίνα Μπάνου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμη της Πληροφορίας και Πληροφορικής Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητής Σπύρος Πολυκαλάς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Καθηγητής Ιωάννης Δραγώνας, τ. Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης” απονεμήθηκε από την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και πρών υπουργό Λούκα Κατσέλη, στον φοιτητή του Τμήματος Αγ. Τσατσαρώνη.

Start

17/12/2020 - 12:00 am

End

17/12/2020 - 12:00 am

Address

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας   View map

Categories

Δράσεις

Την Πέμπτη 17-12-2020 πραγματοποιήθηκε με χρήση πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και απονεμήθηκε η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης”.

Στην εκδήλωση εκφώνησαν χαιρετισμό η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Χριστίνα Μπάνου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστήμη της Πληροφορίας και Πληροφορικής Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητής Σπύρος Πολυκαλάς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Καθηγητής Ιωάννης Δραγώνας, τ. Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης” απονεμήθηκε από την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και πρών υπουργό Λούκα Κατσέλη, στον φοιτητή του Τμήματος Αγ. Τσατσαρώνη.

 

Tags:   Ορκωμοσία

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support