Ομιλία 14/1 15:15 για τα Social Media

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 15:15

Start

14/01/2020 - 3:15 am

End

14/01/2020 - 5:00 am

Address

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας   View map

Categories

Δράσεις
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 14 Ιανουαρίου 2020 οι ομιλίες σχετικά με τα Social Media και τη χρήση τους από τους Ευτύχη Μπλέτσα και Ελένη Λιόλιου στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ανακοίνωση
Στο πλαίσιο του μαθήματος Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) και Στρατηγικές Προβολής που διδάσκει ο Επίκουρος Καθηγητής Αντωνόπουλος Νίκος, θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως ομιλίες  από τη Δημοσιογράφο κα. Ελένη Λιόλιου και το Δημιουργό και Παρουσιαστή (τηλεόρασης και διαδικτύου) κ. Ευτύχη Μπλέτσα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 15:15 στην αίθουσα ΑΔ1 στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους/ες, ιδίως δε σε όσους/ες επιθυμούν να γνωρίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις στρατηγικές προβολής που αυτά προσφέρουν.

Αντωνόπουλος Νίκος

Επίκουρος Καθηγητής
Υπεύθυνος Εργαστηρίου Νέων Μέσων Επικοινωνίας και Ευχρηστίας (NeMeCULab)
Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας
Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support