Ορκωμοσία Αποφοίτων Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας –  Χορήγηση Υποτροφίας

Ορκωμοσία Αποφοίτων Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Χορήγηση Υποτροφίας

Last Updated on 27/10/2022 by Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο αμφιθέατρο Γ. Αρσένης.

Δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους, είτε να παραστούν δια ζώσης, είτε να τους αποσταλεί το πτυχίο ταχυδρομικώς. Όλοι οι απόφοιτοι (και αυτοί που θα παραστούν δια ζώσης και αυτοί που επιθυμούν την ταχυδρομική αποστολή του πτυχίου) θα πρέπει έως την Τετάρτη 9-11-2022 να δηλώσουν, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (link), την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία/απονομή, δηλώνοντας παράλληλα και την δια ζώσης παρουσία τους ή μη. Σε αυτούς που δεν θα παραστούν δια ζώσης θα τους αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το κείμενο της Καθομολόγησης προς υπογραφή προκειμένου να είναι εφικτή η αποστολή του πτυχίου.

Link φόρμας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH_P-oIx8kJlPP0Kpb6S4y6l41hE6AaNg2E8EQz0fGbtnJJA/viewform?usp=sf_link

Όσοι απόφοιτοι δεν ενημερώσουν έγκαιρα τη Γραμματεία μέσω της φόρμας για την συμμετοχή τους, δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην τελετή αλλά ούτε και να λάβουν το πτυχίο τους.

Κατά την τελετή ορκωμοσίας θα χορηγηθεί και η υποτροφία Γ. Αρσένης.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο μέτρων που έχει ληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.