Ορκωμοσία Αποφοίτων Τμήματος – Χορήγηση Υποτροφιών (ενημέρωση 30/11/2021)

Ορκωμοσία Αποφοίτων Τμήματος – Χορήγηση Υποτροφιών (ενημέρωση 30/11/2021)

Last Updated on 30/11/2021 by Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Tην Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας στο αμφιθέατρο Γ. Αρσένης.

 

H ορκωμοσία θα μεταδίδεται ζωντανά από τον παρακατω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UC0rOsCrGwEe7hs2Sgih6WPg/featured

Δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους είτε να παραστούν δια ζώσης στην τελετή ορκωμοσίας είτε να τους αποσταλεί το πτυχίο ταχυδρομικώς. Όλοι οι απόφοιτοι (και αυτοί που θα παραστούν δια ζώσης και αυτοί που επιθυμούν την ταχυδρομική αποστολή του πτυχίου) θα πρέπει έως την Πέμπτη 18-11-2021  να δηλώσουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς την Γραμματεία του Τμήματος (secdmc@ionio.gr) την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία, δηλώνοντας παράλληλα και κατά πόσο θα παραστούν στη τελετή δια ζώσης ή όχι. Σε αυτούς που δεν θα παραστούν δια ζώσης θα τους αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το κείμενο της Καθομολόγησης καθώς και το πτυχίο.

Όσοι απόφοιτοι δεν ενημερώσουν έγκαιρα τη Γραμματεία για την συμμετοχή τους δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην τελετή αλλά ούτε και να λάβουν το πτυχίο τους.

Κατά την τελετή ορκωμοσίας θα χορηγηθούν οι υποτροφίες Γ. Αρσένης καθώς και οι υποτροφίες που δίνονται στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ”.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο μέτρων που έχει ληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επισημαίνεται ότι εντός του αμφιθεάτρου επιτρέπεται η είσοδος ενός (1) μόνο συγγενικού προσώπου του εκάστοτε απόφοιτου/ης.