Κονιδάρης Αγησίλαος

Κονιδάρης Αγησίλαος

ΕπΙκουρος ΚαθηγητΗς

Γνωστικό Αντικείμενο: Διαφήμιση και Μάρκετινγκ με Νέες Τεχνολογίες

Ώρες Υποδοχής Φοιτητών/τριών
Πέμπτη 9:00-11:00

E-mail: konidaris@ionio.gr Τηλ.: +30 2671024645

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1973. Απέκτησε το δίπλωμά του ως Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Υπολογιστών με δύο υποτροφίες του ΙΚΥ και το Διδακτορικό του δίπλωμα από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιο Πατρών. Δούλεψε για πολλά χρόνια ως Μηχανικός Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ερευνητική Μονάδα 6 του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στην Πάτρα.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν

  • θέματα Τηλεματικής και Νέων Υπηρεσιών,
  • Σχεδιασμός Βάσεων Δεδομένων,
  • θέματα Διαχείρισης εύρους ζώνης (Managed Bandwidth Services), και
  • θέματα απόδοσης πρωτοκόλλων Internet.

Έχει διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και σε πολλά σεμινάρια. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 20 επιστημονικές εργασίες σε γνωστά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας. Είναι μέλος του ΤΕΕ και έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα Πληροφορικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ευρωπαϊκή Ένωση). Διετέλεσε συνιδιοκτήτης εταιρείας Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών με έδρα την Κεφαλονιά και ενός από τους μεγαλύτερους Δικτυακούς κόμβους της Δυτικής Ελλάδας. Σήμερα είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support