Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.)

Start

25/11/2018

End

25/11/2018

Address

Κλειστό Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης   View map

Categories

Δράσεις

Κυριακή 25-11-18, Ώρα 18:00
Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιάς (Α.Σ.Κ.) και τη στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ, σας καλεί στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, στο Κλειστό Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης, που θα γίνει την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος «ΣΩΤΗΡ». Προς τούτο, η συμμετοχή σας, έναντι του συμβολικού τιμήματος του ενός ευρώ, θα δώσει χαρά σε όλους μας. Ο μικρός μας αγώνας χρειάζεται την υποστήριξη όλων: γονέων παιδιών, μαθητών, εργαζομένων και φυσικά των τοπικών φορέων.

Tags:   Φοιτητές

Κυριακή 25-11-18, Ώρα 18:00 - Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης

BUY NOW
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support