Εγγραφές φοιτητών προγράμματος μεταπτυχιακού σπουδών 2022-2023

Εγγραφές φοιτητών προγράμματος μεταπτυχιακού σπουδών 2022-2023

Last Updated on 14/10/2022 by Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας – Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ” απαιτείται από τους επιτυχόντες των οποίων το αναγνωριστικό εγγραφής περιέχεται στον συνημμένο πίνακα (Πίνακας), η κατάθεση της πρώτης δόσης ύψους 500 ευρώ, το αργότερο έως τις 21-10-2022, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς: IBAN GR63 0171 3800 0063 8014 8842 484 (ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ). Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση dmcmaster@ionio.gr το αργότερο έως τις 21-10-2022, ενώ σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του φοιτητή. Στην περίπτωση όπου δεν ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η εγγραφή στο μεταπτυχιακό τότε χάνεται το δικαίωμα εγγραφής.

 

Για τους υποψήφιους που το αναγνωριστικό εγγραφής δεν περιέχεται στον προαναφερόμενο πίνακα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την οριστικοποίηση της εγγραφής τους. Οι φοιτητές που θα απαλλαγούν από τα τέλη φοίτησης θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές των φοιτητών που περιέχονται στον προαναφερόμενο πίνακα.

 

Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού θα εκκινήσουν τη Δευτέρα 7-11-2022, ενώ το πρόγραμμα μαθημάτων είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο (Πρόγραμμα Μαθημάτων). Τα πρώτα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, ενώ οι εντατικές εβδομάδες μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου και στα τέλη Ιανουαρίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν στους φοιτητές την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων. Ο σύνδεσμος για τις ηλεκτρονικές τάξεις και για την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης θα γνωστοποιηθεί στους φοιτητές που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.