logo
ENGLISH

ΝΕΑ Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων από την πρωτοβουλία Grow with Google

ShareThis
Δημοσίευση: 11-10-2022 14:39 | Ενημέρωση: 11-10-2022 14:44 | Προβολές: 321
image

H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση, με θεματικές που αφορούν το Digital Marketing, την Δημιουργία Βιογραφικού και την Περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε δια ζώσης τα 3 σεμινάρια που πραγματοποιούνται για τους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, με την υποστήριξη του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στην Κεφαλονιά και να μάθετε περισσότερα για το πως να αξιοποιήσετε διαφορετικά εργαλεία, κανάλια και τεχνικές του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Τρίτη 18/10, 16:30-18:00: Πώς να αναπτύξετε τη Στρατηγική σας στα Social Media

Περιγραφή: Σκοπός είναι η κατανόηση των Social Media, ώστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για τη σωστή διαμόρφωση της παρουσίας σας και να μάθετε τα βήματα και τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξη μιας Στρατηγικής.

Εγγραφείτε εδώ

Τρίτη 18/10, 18:15-19:45: Πώς να αξιοποιήσετε τη δυναμική του Content Marketing

Περιγραφή: Σκοπός είναι η κατανόηση των στοιχείων που δομούν ένα κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχημένη προώθηση της εικόνας σας ή της επιχείρησής σας, μέσα από παραδείγματα.

Εγγραφείτε εδώ

Τετάρτη 19/10, 10:00-11:30: Εισαγωγή στο Video Marketing 

Περιγραφή: Σκοπός είναι να χτίσετε μια στρατηγική προώθησης της εικόνας και της επιχείρησής σας διαδικτυακά, αξιοποιώντας αποτελεσματικά το Video Marketing, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές και δημιουργώντας καλής ποιότητας video content.

Εγγραφείτε εδώ

Τα webinars απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας