logo
ENGLISH

Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ»– Επίδοση βραβείων Μεταπτυχιακού

ShareThis
Δημοσίευση: 01-11-2022 14:03 | Ενημέρωση: 01-11-2022 14:04 | Προβολές: 415
Σημαντική Ημερομηνία: 05-12-2022
[Έληξε]
image

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας στο αμφιθέατρο Γ. Αρσένης.

Δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους, είτε να παραστούν δια ζώσης, είτε να τους αποσταλεί το πτυχίο ταχυδρομικώς. Όλοι οι απόφοιτοι (και αυτοί που θα παραστούν δια ζώσης και αυτοί που επιθυμούν την ταχυδρομική αποστολή του πτυχίου) θα πρέπει έως την Τετάρτη 9-11-2022 να δηλώσουν, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (link), την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία/απονομή, δηλώνοντας παράλληλα και την δια ζώσης παρουσία τους ή μη.

Link φόρμας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchMX42NVGWOwo--3iCJNRuL7Cz39EQe_0PtH4-e9FDugBJ4w/viewform?usp=sf_link

Όσοι απόφοιτοι δεν ενημερώσουν έγκαιρα τη Γραμματεία για την συμμετοχή τους δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην τελετή αλλά ούτε και να λάβουν το πτυχίο τους. Κατά την τελετή θα απονεμηθούν τα βραβεία επίδοσης στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΜΣ “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ”.

Η τελετή απονομής διπλωμάτων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο μέτρων που έχει ληφθεί από τις αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας