logo
ENGLISH

Tελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων ΠΠΣ και ΠΜΣ του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

ShareThis
Δημοσίευση: 07-12-2022 17:39 | Προβολές: 624
image

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ” και των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Χαιρετισμό εκφώνησαν η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγήτρια Αικ. Καμπάση, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητής κ. Σπύρος Πολυκαλάς, ο Σεβασμιότητος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος.

Απονεμήθηκαν βραβεία αριστείας σε φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (κ. Ευστάθιο και κα. Ιωσηφίδου) καθώς και η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης” στην αριστούχα φοιτήτρια του Τμήματος κα. Δασκαλάκη.
Τα πτυχία και τα βραβεία απονεμήθηκαν από την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγήτρια Αικ. Καμπάση, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητή κ. Σπύρο Πολυκαλά και τον Αν. Πρόεδρο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Αν. Καθηγητή κ. Αγησίλαο Κονιδάρη.

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες από τις δύο τελετές.




Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας