Αρχική


Πρόσφατα Νέα

Ομιλία για Performance Marketing στους Μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος
Δημοσίευση: 11-01-2024 12:38
image
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία από προσκεκλημένο ομιλητή στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Νέα Μέσα Επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η ομιλία έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ». Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Στάθης Φιλιππάτος, Digital Strategy Lead - Sr. Accelerated (...)
Συμμετοχή του Τμήματος ΨΜΕ σε εκδήλωση για την ελευθερία του Τύπου
Δημοσίευση: 20-12-2023 10:14
image
Στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου για την ελευθερία του Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο στις 22/12 συμμετέχει η Επ. Καθηγήτρια του Τμήματος ΨΜΕ, Βάλια Καϊμάκη


 

Προσφερόμενο BIP Program στο πλαίσιο της Προκήρυξης για Βραχυχρόνια Kινητικότητα Φοιτητών Erasmus+ Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024 για Σπουδές
Δημοσίευση: 10-01-2024 13:27
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 878.25 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Σε συνέχεια της νέας προκήρυξης για βραχυχρόνια κινητικότητα για Σπουδές ή συμμετοχή σε BIP- Erasmus+ ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ότι είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση το BIP Program "Empowered Leadership: Managing People and Business Skills" του Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, της Ρουμανίας.
Ο περιφερειακός Τύπος την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Δημοσίευση: 19-12-2023 13:20
image
Στην ημερίδα που διοργάνωσε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και οι Εκδόσεις Ενημέρωση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσω και Επικοινωνίας εκπροσώπησε η Επ. Καθηγήτρια Βάλια Καϊμάκη.

Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας