Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. https://youtu.be/-nmPjQJcfa4 Χαιρετισμό εκφώνησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρος Παππάς, το μέλος του Συμβουλίου ένταξης Καθηγητής κ. Ιωάννης Δραγώνας, ο Πρόεδρος του

Start

06/09/2019

End

Address

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας   View map

Categories

Δράσεις

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Χαιρετισμό εκφώνησαν ο Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρος Παππάς, το μέλος του Συμβουλίου ένταξης Καθηγητής κ. Ιωάννης Δραγώνας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Καθηγητής κ. Σπύρος Πολυκαλάς, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γιώργος Ηλιάδης και ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος.

Στο πλαίσιο της ορκωμοσίας απονεμήθηκε και η υποτροφία “Γεράσιμος Αρσένης” στον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος κ. Σπύρο Μπελίτση από την κα. Αμαλία Αρσένη.

 

 

 

 

Tags:   Ορκωμοσία

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support